• O nas

    Fleksibilni. Odzivni. Učinkoviti.

O nas

Interim Adria je kadrovska agencija, ki jo vodimo izkušeni strokovnjaki, osredotočeni na direktno iskanje in selekcijo operativnih specializiranih kadrov ter profilov srednjega managementa (middle management). Podjetniško znanje in poslovne izkušnje iz različnih gospodarskih panog nam omogočajo globlje razumevanje vaših in kandidatovih potreb v postopku iskanja in selekcije kadrov.

Kot naročniku vam nudimo specializiran pristop k postopku iskanja in selekcije pravega kandidata za prosto delovno mesto. Izhodišče za uspešno iskanje in selekcijo predstavlja ključno razumevanje vaših potreb, vizije, strategije in ciljev.

Skupaj z vami identificiramo ključne lastnosti in kompetence prave osebe za delovno mesto ter v nadaljevanju jasno nastavimo proces iskanja in selekcije.


Kultura podjetja

Jedro naše kulture so vrednote, ki nam predstavljajo strokovni in osebni kompas:

Zaupanje. Verjamemo, da je zaupanje temelj vsakega odnosa, zato ga pričnemo graditi že s prvim stikom. Enako pričakujemo v zameno.

Integriteta. Govorim to kar mislim in delam to kar govorim. Odkritost, morala in etika nam predstavljajo osnovo za vzpostavitev odnosa zaupanja.

Profesionalen pristop. Na vsakem koraku. Delo opravimo po najvišjih standardih, s čimer pomagamo vam in kandidatom dosegati nadpovprečne rezultate.

Vizija: Postati vaša prva izbira in cenjen partner pri iskanju in selekciji kadrov ter pri svetovanju na kadrovskem področju.

Igor Koščak

DIREKTOR

Igor Koščak v podjetju opravlja funkcijo direktorja družbe. Njegova usmeritev je v največji meri namenjena širitvi poslovanja, iskanju in selekciji ter svetovanju.

Igor je svoje strokovne izkušnje sprva nabiral kot vodja strokovnih sodelavcev in nato kot regijski direktor v globalni kadrovski agenciji. Karierno pot je nato nadaljeval kot direktor prodaje v največji slovenski radijski mreži s prodajo medijskih in oglaševalskih rešitev, pred ustanovitvijo podjetja Interim Adria pa je vodil prodajo in marketing v proizvodnem podjetju.

Želja po pridobivanju novih znanj, izkušenj in osebnostni rasti pa ga je vodila do MBA izobraževanja na Cotrugli business school, kjer je pridobil naziv MBA. Že peto leto pa opravlja tudi funkcijo predsednika Cotrugli Alumni kluba Slovenija.

Specializirana področja: direktno iskanje in selekcija, prodaja in marketing, proizvodnja in logistika, človeški viri, upravljanje in vodenje.

Igor že več let svetuje in izobražuje prodajne ekipe tako na področju vodenja, prodaje B2B in B2C ter prodaje rešitev v velikih slovenskih in globalnih družbah.

Kontakt:

igor.koscak@interimadria.si / + 386 40 777 666

INTERIM ADRIA D.O.O.

Slovenija: Zaloška cesta 69, 1000 Ljubljana

Hrvaška: Šenoina 10, 10000 Zagreb

Izberi jezik

  • Slovenščina
  • English
  • Hrvatski