• O nas

    Fleksibilni. Odzivni. Učinkoviti.

O nas

Interim Adria je kadrovska agencija, ki jo vodimo izkušeni strokovnjaki, osredotočeni na direktno iskanje in selekcijo operativnih specializiranih kadrov ter profilov srednjega managementa (middle management). Podjetniško znanje in poslovne izkušnje iz različnih gospodarskih panog nam omogočajo globlje razumevanje vaših in kandidatovih potreb v postopku iskanja in selekcije kadrov.

Kot naročniku vam nudimo specializiran pristop k postopku iskanja in selekcije pravega kandidata za prosto delovno mesto. Izhodišče za uspešno iskanje in selekcijo predstavlja ključno razumevanje vaših potreb, vizije, strategije in ciljev.

Skupaj z vami identificiramo ključne lastnosti in kompetence prave osebe za delovno mesto ter v nadaljevanju jasno nastavimo proces iskanja in selekcije.


Kultura podjetja

Jedro naše kulture so vrednote, ki nam predstavljajo strokovni in osebni kompas:

Zaupanje. Verjamemo, da je zaupanje temelj vsakega odnosa, zato ga pričnemo graditi že s prvim stikom. Enako pričakujemo v zameno.

Integriteta. Govorim to kar mislim in delam to kar govorim. Odkritost, morala in etika nam predstavljajo osnovo za vzpostavitev odnosa zaupanja.

Profesionalen pristop. Na vsakem koraku. Delo opravimo po najvišjih standardih, s čimer pomagamo vam in kandidatom dosegati nadpovprečne rezultate.

Vizija: Postati vaša prva izbira in cenjen partner pri iskanju in selekciji kadrov ter pri svetovanju na kadrovskem področju.

Igor Koščak

DIREKTOR

Igor Koščak v podjetju opravlja funkcijo direktorja družbe. Njegova usmeritev je v največji meri namenjena širitvi poslovanja, iskanju in selekciji ter svetovanju.

Igor je svoje strokovne izkušnje sprva nabiral kot vodja strokovnih sodelavcev in nato kot regijski direktor v globalni kadrovski agenciji. Karierno pot je nato nadaljeval kot direktor prodaje v največji slovenski radijski mreži s prodajo medijskih in oglaševalskih rešitev, pred ustanovitvijo podjetja Interim Adria pa je vodil prodajo in marketing v proizvodnem podjetju.

Želja po pridobivanju novih znanj, izkušenj in osebnostni rasti pa ga je vodila do MBA izobraževanja na Cotrugli business school, kjer je pridobil naziv MBA. Že peto leto pa opravlja tudi funkcijo predsednika Cotrugli Alumni kluba Slovenija.

Specializirana področja: direktno iskanje in selekcija, prodaja in marketing, proizvodnja in logistika, človeški viri, upravljanje in vodenje.

Igor že več let svetuje in izobražuje prodajne ekipe tako na področju vodenja, prodaje B2B in B2C ter prodaje rešitev v velikih slovenskih in globalnih družbah.

Kontakt:

igor.koscak@interimadria.si / + 386 40 777 666

Anja Žibert

VODJA RAZVOJA POSLOVANJA

Anja Žibert je v podjetju odgovorna za širitev poslovanja, prepoznavnosti blagovne znamke Interim Adria in selekcijo kadrov.

Večletne izkušnje na področju B2B / B2C prodaje v Sloveniji in v tujini ter delo na področju iskanja in selekcija ključnih kadrov so ji dali odlično podlago za poglobljeno razumevanje poslovnih partnerjev iz različnih gospodarskih panog ter dejavnikov, ki vplivajo na odločitve posameznikov. Na svoji karierni poti je bila del korporativnih, kot tudi start-up organizacijskih struktur, preko katerih je dobila obogateno znanje s področja vodenja ekip in operativnih procesov.

Specializirana področja: vsa področja prodaje in marketinga, tako na operativnem, kot strateškem nivoju.

Anja skrbi za rast blagovne znamke Interim Adria ter razvoj poslovanja v najširšem smislu. Verjame, da je uspeh rezultat vztrajnosti, ciljne usmerjenosti, sposobnosti empatije, nenehnega izpopolnjevanja strokovnih veščin ter predvsem tega, da je pri medsebojnem povezovanju ključna vrednota zaupanje.

Kontakt:

anja.zibert@interimadria.si / +386 70 448 443 / +386 597 07 600

Polona Mušič

VODJA PROJEKTOV ISKANJA IN SELEKCIJE

Polona Mušič v podjetju Interim Adria vodi projekte iskanja in selekcije. Kot psiholog s preko 15 letnimi izkušnjami v selekcijske postopke vnaša poglobljen pogled v posameznikove želje, ambicije in celostno delovanje.

Polona je svoje izkušnje s področja kadrovanja in psihološkega ocenjevanja za potrebe zaposlovanja pridobivala že v času študija in študij psihologije zaključila s področja organizacijske psihologije. Svojo karierno pot je nadaljevala z delom v gospodarstvu, kjer je skrbela za rast in razvoj internega kadra ter hkrati skrbela za interne kadrovske potrebe in kadrovanje za potrebe naročnikov. Področje zaposlovanja in kariernega svetovanja je nato nadgradila tudi v okviru negospodarskega sektorja. Ob delu je svoje kompetence s področja psiholoških znanj, tehnik intervjujev in psiholoških ocenjevanj ves čas poglabljala in nadgrajevala.

Specializirana področja: psihološko ocenjevanje, direktno iskanje in selekcija, headhunting, karierno svetovanje.

Kontakt:

polona.music@interimadria.si / +386 70 333 328 / +386 597 07 600

INTERIM ADRIA D.O.O.

Slovenija: Zaloška cesta 69, 1000 Ljubljana

Hrvaška: Šenoina 10, 10000 Zagreb

Izberi jezik

  • Slovenščina
  • English
  • Hrvatski